Städfirma i Trelleborg – Städhjälp till förmånligt pris

Hemservice på Söderslätt AB är ett städföretag i Trelleborg som tillhandahåller all typ av städning, både för privatpersoner och företag. Vår städfirma i Trelleborg består av ett professionellt team anställda. Vi är ambitiösa och noggranna i vårt arbete och vi är här för att ge dig en bekvämare vardag. Självklart använder vi oss utav de bästa produkterna gällande hygien samt renhet.

Att städa hemmet och hålla det kontinuerligt rent kan kännas både tidskrävande och jobbigt. När du kommer hem efter en lång arbetsdag vill du kanske hellre plocka fram mysbyxorna än dammsugaren. Anlitar du oss för hemstädning kan du med gott samvete lämna dammsugaren i städskrubben. Vi ser till att du har en nystädad och fräsch bostad att komma hem till och njuta av. Ett rent hem är ett trevligt hem!

Städfirman för alla behov

Hemservice på Söderslätt AB i Trelleborg har städtjänster för alla behov. 
Mycket tidsbrist? Beställ veckostädning hos vår städfirma. Vi kommer hem till dig varje vecka och håller din bostad kontinuerligt ren.
Vill du sköta den dagliga städningen själv kan du anlita oss för en rejäl större storstädning då och då.
Dags att flytta? Vi utför flyttstädning i Trelleborgsområdet. Hela din bostad städas djupgående.

Städning för företag

Förutom hemstädning utför vi även en rad olika städtjänster till företag. Kontorsstädning, butiksstädning, restaurangstädning, byggstädning, sanering med mera. En ren arbetsplats skapar ett bättre arbetsklimat och arbetsmiljö.
Oavsett vilken tjänst du anlitar oss för så ger Hemservice på Söderslätt AB dig ett skinande och fläckritt resultat.

RUT-avdrag

Som kund hos oss kan du givetvis utnyttja RUT-avdraget. Det betyder att du betalar bara behöver betala halva kostnaden för det arbete som vi utför i din bostad. Läs mer om RUT-avdrag.

Vill du veta mer? Klicka här för att se en fullständig lista på alla våra städtjänster i Trelleborg.

Städning i Trelleborg för hem & kontor

Kontakt